JuhaniVehmaskangas Huomenna kaikki on... - paremmin?

Manhattan projekti ja Laura Huhtasaari

  • Politiikka ei ole pelkkiä mielipiteitä?
    Politiikka ei ole pelkkiä mielipiteitä?

Laura Huhtasaaresta on tulossa perussuomalaisten presidenttiehdokas. Utopistinen tulevaisuus -ryhmä ei tule omaa ehdokasta asettamaan - hyvä kun saavat puolueen kasaan ennen presidentinvaaleja.

Manhattan projektin seuraukseni Japania pommitettiin kahdella ydinpommilla. Se, että atomipommit saati valmistettua oli "tuurista kiinni". Pohjalla oli idea; "miten litistää pallo joka suunnasta?" - oliko se idea vai kysymys, ja mikä on teorian, tai siis käytännön nimi? En itse muista.

Manhatta projekti vaikutti maailman nykyisyyteen. Projektin lopputulokset vaikuttivat siihen millaisessa maailmassa elämme tänään. Samaan tapaan koko maailman tulevaisuuteen vaikuttaa se kuka valitaan Suomen seuraavaksi presidentiksi, vai valitaanko ketään - no joku valitaan joka tapauksessa, totta kuin... joo.

Japanin pommi surmasi aikoinaan monia ihmisiä. Siitä johtuen voi olla, että moni hyvä keksintö jäi tekemättä. Henkilöt jotka olisivat nuo keksinnöt tehneet kuolivat. Samasta syystä saattoi käydä niin, ja todennäköisesti kävikin, että moni hyvä keksintö näki päivänvalon.

Nyt kun valitsemme Huhtasaaten presidentiksi niin mitä se merkitsee - entä miten maailman käy jos valitsemmekin jonkun muun kuin Kreationistin? Ehkä Huhtasaaren valinta toisi Suomen kouluihin Turkin opit. Politiikkakin muuttuisi - sillä: "politiikka on pääosin mielipiteitä". -Että mitä?

Tottakai jokaisella on mielipide asiaan kuin asiaan, vai onko?

Jos kansanedustaja on sitä mieltä, että politiikka on pääosin mielipiteitä, ja siis vähemmissä määrin faktatietoon pohjautuvaa toimintaa, niin miten Suomen kävisi jos...

Totta: em. asioilla ei ole eroa. (Millä asioilla, ja mitä eroa?)

Totta kuitenkin on, että jos jäät auton alle niin se saattaa vaikuttaa Suomen suhteisiin. Sillä niin se on: kaikki vaikuttaa kaikkeen. Aina kannattaa siis katsoa oikealle ja vasemmalle, ja miettiä myös kultaista keskitietä.

 

Maailma voi muuttua?

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän PaavoVaattovaara kuva
Paavo Vaattovaara

"Ehkä Huhtasaaren valinta toisi Suomen kouluihin Turkin opit."

Ovatko nyky-kouluissa opetukset Sauli Niinistön valinnan seurausta.

Juhani Vehmaskangas

Eivät toki. Mutta järkevänä miehenä Niinistö ei ole ollut eri mieltä.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

Arvojohtajana Laura saisi kansan piankin käännytettyä pois darwinismin harhapoluilta, muutkin kun Lauran äänestäjät siis.

Mitäpä sillä on väliä mitä meille suomalaisille täällä maanpäällä tapahtuu. Tärkeintä on saada johdatettua kansa taivastielle.

Niin, ja tietenkin homot, lesbot ja androgyynit pitää laittaa takaisin sinne kaappeihinsa ja mamut pois Suomesta.

Siinäpä Lauralle ohjelmaa riittävästi, ei siinä muuta enää tarvitakkaan. Presidentinkanslia hoitaa loput presidentin tehtävät, rutiinijuttujahan ne vain ovat.

Juhani Vehmaskangas

Olisihan perussuomalaisilla toki ollut valittavissa fiksumpiakin ehdokkaita, ainakin kansan silmissä fiksumpia, ja sitä kautta syytä saada jopa jonkinlainen äänivyöry, eli yli 10%, mutta nyt ehdokkaana on (lue: tulee olemaan) Laura, ja sillä joutuvat elämään.

Niin syy (lue: tai mikälie): olisivat saaneet enemmän ääniä jos ehdokkaana olisi ollut Halla-Aho, mutta hän lähtee ehdolle vasta kun aika on kypsä - jos se on sitä koskaan.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #4

Eiköhän ne fiksut persut siirtyneet melkein kaikki sinne siniseen tulevaisuuteen ja jos sinne jotain fiksuja vielä jäi, ovat tarpeeksi fiksuja etteivät yritä presidentiksi tulla.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela Vastaus kommenttiin #4

Eiköhän PS näyttö ole jo nähty -03-17?
"koko-kansan työväenpuolue" PS nykyiset Halla-aholaiset teki sulassa sovussa Kepu,kok haluamat leikkaukset. Ei muuten hävinnyt paljon Pula-Ahon leikkauksista -91-95.
Nytkö se uudestisyntyminen tapahtui ? PS nykyinen PJ ei ole koskaan edes puhunut että ajaisi tavallisen tallaajan asioita.

Juhani Vehmaskangas

#5
#6

Niin se on. Tavallinen kansa on pitänyt ps:ää pikkaisen vasemmistolaisena, ja äänestänyt sitä. Oikeistolaiset eivät kaikki ole äänestäneet koska linja on ollut (kuviteltu) väärä. Nyt Huhtasaaren ja Halla-Ahon myötä linja on selvä. Siksi äänestystuloskin muuttuu.

Toimituksen poiminnat

Sivut