JuhaniVehmaskangas Huomenna kaikki on... - paremmin?

Onko minulla lupa arvostella sinua?

  • Saako arvostella? Ja jos niin mitä?
    Saako arvostella? Ja jos niin mitä?

Onko minulla lupa arvostella sitä mitä sinä olet blogiisi kirjoittanut? Vaikuttaako oikeuteeni se mitkä ovat blogisi asetukset - ts. se, sallitko kommentit, vai estätkö kommentoinnin?

Oma näkemykseni on, että kommentoinnin kieltämällä blogisti jopa sallii voimakkaamman arvostelun toista kautta. Esim. kuvani case, jota en saanut kommentoida.

Tapanani on ollut arvostella muita kirjoittajia kriittisesti asioissa joista minulla on omasta mielestäni parempaa tietoa. Tämähän ei kaikille sovi - harmi?

Olisiko sitten parempi, että en arvostelisi. Välillä arvosteluissani puutun jopa kielioppiin, ja vedän sitä muualta. Ai law mai breains.!

* * *

Nyt taas joku suuttui, ja syystä; ed. krj. al. 2h. tv.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän bisi59 kuva
Dennis Holm

Terve Juhani,

Saa arvostella. Toivon toki, että arvostelu kohdistuu mielipiteeseen ja argumentteihin. Toki saa myös arvostella henkilöäni, ad-hominen argumentein. Pidän kumminkin mielessäni, että kaikki arvostelut, mielipiteitäni/minua kohtaan, kuten myös minun argumentit toisten mielipiteitä kohtaan, kertovat hyvin paljon arvostelun antajasta, ja tuskin mitään/hyvin vähän arvostelun kohteessa.

-Se mikä pätee muilta minua kohtaan, pätee myös minulta muita kohtaan.

-Rauhaa ja Rakkautta.

p.s. Minä "tykkään kyttyrää" blogeista, joissa kommentointi on rajattu, tai, joista blogisti poistaa komentteja. Siksi, kun kommentoin tämmöisiin, aloitan "oman" blogikirjoituksen aiheesta. Pyrin seisomaan sanomisieni takana, ja haluan, että ne ovat aina kritiikin kohteena. Muuten rajaan suuresti omia kehitysmahdollisuuksiani.

Toimituksen poiminnat

Sivut