JuhaniVehmaskangas Huomenna kaikki on... - paremmin?

Kansainväliset sopimukset meitä velvoittavat!

  • Kaksi sivua kirjastani
    Kaksi sivua kirjastani

Tämä asia jotenkin pompsahti mieleeni kun luin otsikon: ILO:n 106. yleiskokous (osa 10). Ennen kuin ehdein mitään kirjoittaa olikin jo osa 11 netissä. No ei sillä väliä, en käsittele kirjoituksessani työtä lainkaan. Käsittelen homoja - ei - en oikeastaan käsittele heitäkään vaan käsittelen tapaa tehdä päätöksiä.

Ne jotka asioista jotain tietävät, siis enemmän kuin minä, niin tietävät jo nyt hyvinkin tarkkaan vaikkapa sen millaisia suuria muutoksia Suomen lainsäädäntöön tullaan tekemään ennen kuin 2020-luku on loppu, siis ennen vuotta 2030. Niin on aina ollut, tai niin on ainakin jo pitkään ollut.

ILO pyrkii varmasti osaltaan takaamaan homoseksuaalisten henkilöiden oikeuden työntekokoon. Joskus aikoinaan kirjoitin lehdessä siitä miten Suomen lainsäädäntö tulee muuttumaan - koska jo tuolloin oli sovittu, että se muuttuu. Ja nyt voinemme kaikki yhdessä ja tyytyväisinä todeta, että Suomi on tehnyt sen minkä aikoinaan oli kulissien takana luvannut - kansan vastarintakin on vuosien saatossa laimennut, jopa kadonnut, hyvä niin. (?)

Tavallinen kansa tuskin silloin uskoi, että totta on joka sana jonka lehdessä tuolloin kirjoitin. Jälkiviisaus on kuitenkin niin mukavaa... Tuossa ohessa on kuvana pari sivua kirjastani vuodelta 2009.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset