JuhaniVehmaskangas Huomenna kaikki on... - paremmin?

Maakuntauudistus ja SoTe ovat täysin tarpeettomia!

Hyvin suunniteltu ja nyt jo vähintäänkin puolivalmis maakuntauudistus on täysin tarpeeton. Samaa voi sanoa sotesta (sosiaali- ja terveydenhuollon uudistus). Miksi siis moiset uudistukset aiotaan toteuttaa?

Osasitko vastata kysymykseen?

Olen varma, että suurin osa suomalaisista on täysin ulalla siitä mitä uudistukset käytännössä tulevat merkitsemään. Sitten on pieni joukko niitä jotka osasivat vastata edellä esittämääni kysymykseen järkevästi - siis ei pelkällä näennäisperustelulla tyyliin: jotta saadaan säästöjä, jotta saadaan toimintaa tehostettua,...

Iltalehti teetti siis asiasta kyselyn ja vastauksena oli, että enemmistö suomalaisista...

"- Maakuntauudistuksen hyötyjä ei nähdä, se on varmasti tässä päällimmäisenä. Enemmistö kansalaisista on huolissaan palveluiden saatavuudesta, ei hallinnosta. Hallitus ei ole osannut osoittaa kansalaisille, mikä hyöty uudistuksesta on. Ollaan vähintäänkin nihkeitä uudistuksen suhteen, vaikka ei sitä täysin tyrmätä, analysoi Juho Rahkonen, Taloustutkimuksen tutkimuspäällikkö ja yhteiskuntatieteiden tohtori." Kirjoittaa Iltalehti.

  • Yksi keskeinen syy niillä jotka uudistuksia vastustavat on aivan sata varmasti yleinen ja tyypillinen muutosvastarinta.

  • Kun vanhakin systeemi toimii niin miksi (kokeilla) uutta ja parempaa(?)?

 

* * *

Seuraava juttuni: toimeentulotuki - hyväksyttävät asumiskulut - Pori, aamulla 13.8. kello: 08:08 Puheenvuoron aikaa.
-eli noin 08:17 Suomen virallista aikaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Ilmari Salonen

Oikeassa oot Juhani mun mielestä! Miksi rikkoa Isänmaatamme pikkaisiin palasiin ja pienentää ihmisten oloja. Talvi- ja Jatkosota käytiin ja sithen 1809 alettiin olemaan Venäjän herruuden alla. Kunnes sitten 1906-07 saatiin Suomelle itsenäisyysjulistus. Ja sodat 1939-45 niin ryssä voitti (?) Suomen taisteluissa. Ja isäni kävi molemmat taistelut Talvisodan ja Jatkosodan! Isäni sotien jälkeen koitti sinnitellä elämässä ja kylhä se meni hyvin mutta..mutta..; mutta se viina oli lohtu ja soin sen isälleni PeeJiille..ei agrevisuutta ei äitiä ja veljeäni vastaan. Eipä enenpiä nyt just. Terveisin Arto
PS Yxi ajatelma oli tämä uusi sana "valhemedialle" niinkuin nyt on yllä MV-lehti NIIN EHDOTTAISIN SEURAAVAA SANAA : Toimitus/lehti EI KERRO KAIKKEA!
Terkun Lapista Ilmari
PS Toivon että Iljan leikkaus parantaapi hänet.

Toimituksen poiminnat

Sivut