JuhaniVehmaskangas Huomenna kaikki on... - paremmin?

Miten väkivalta kitketään Suomesta? (+Turun puukotus)

MTV:n uutisissa kerrottiin miten Saturadah jengi on perinyt velkoja, jopa olemattomia velkoja, täällä kotoisassa lintukoto Suomessamme jota kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet maahanmuuttajat uhkaavat.

Viime päivinä on ollut esillä niin ikään tarve säätää rikokseksi kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden piilottelut, jota minä ainakin kannatan seuraavantyyppisellä säädöksellä: poliisin etsimän henkilön tietoinen piilottelu on rikos josta voidaan rangaista sakolla tai enintään vuoden vankeudella. (piiloteltu henkilö voisi siis olla yhtä hyvin kantasuomalainen kuin mamu).

VÄKIVALTA

Takaisin väkivaltaan. Lähinnä kai voisin toivoa, ja toivonkin, että perussuomalaiset etunenässä olisi asiassa aktiivinen ja alkaisi vaatimaan syrjäseuduille perustettavien valvottujen (aidat ja aseistetut vartijat) väkivaltakeskusten perustamista. Väkivaltakeskuksiin asutettaisiin väkivaltaan syyllistyneet henkilöt siksi aikaa kun heidä rikoksensa olisi käsitelty oikeudessa tai heidät olisi karkoitettu maasta. Ellei heitä sitten sijoitettaisi esitutkinnan ajaksi vankilaan.

Lakia nimittäin pitäisi myös muuttaa siten, että vakavaan (mm. törkeä pahoinpitely) syyllistyneiltä henkilöiltä voitaisiin evätä kansalaisuus ja heidät voitaisiin karkoittaa maasta. Yhtenä vaihtoehtona olisi korkoitetun siirtäminen asumaan aidatulle väkivaltakeskussaarelle ellei mikään muu maa suostuisi häntä vastaan ottamaan.

Väkivaltakeskuksiin tulisi ainakin tilapäisesti voida asuttaa myös henkilöitä jotka syyllistyvät toistuvasti törkeitä lievempiin väkivaltarikoksiin tai sellaisilla rikoksilla uhkaamiseen. 

TURUN PUUKOTUS

Uutistietojen mukaan Turun puukotuksen uhrin oli tarkoitus alun perin olla varusmies. Hän vaan oli liian suuren väkijoukon ympäröimä. Ilmeisesti mitään terroristista suunnitelmaa ei ole ollut mutta onneksi Suomeen nyt ollaan saamassa uusia lakeja ja poliiseille ne konepistoolit joita sitten voidaan hyödyntää vaikkapa noiden piakkoin(?) perustettavien väkivaltakeskusten valvonnassa.

VÄKIVALTAISET JÄRJESTÖT

Tottakai pitää kieltää myös väkivaltaiseen järjestöön kuuluminen. Tuollaiseen järjestöön kuuluville osoitettaisiin niin ikään asuinpaikka väkivaltakeskuksesta. Noissa keskuksissa asuvilla pitäisi olla jonkinlainen työvelvoite jota vastaan keskuksiin eristetyt henkilöt saisivat ruokaa, viinaa, tupakkaa, ja ehkä jopa huumeita?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Juhani Vehmaskangas

Hittolainen. Pälkähti päähäni, että ainakin jos lakia lähdetään tiukasti tulkitsemaan niin saatan tuolla kirjoituksellani syyllistyä kiihottamiseen kansanryhmää: väkivaltarikollisia, vastaan.

Tapanani ei ole ollut mitään kirjoittamaani poistaa mutta nyt sitä pitää ainakin vakavasti hetki harkita, ja sitten tehdä päätös, että poistanko vai enkö.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Murhaajien teloittaminen olisi ensimmäinen askel rikollisuuden kitkemisessä.

Juhani Vehmaskangas

Tuosta olen eri mieltä. Itsellenikin tulee loppukuusta murhaaja päiväksi kylään.

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka

Eipä ole vähentänyt rikollisuutta USAssa ja muissa maissa missä voidaan /saatetaan rikoksesta teloittaa.

Toimituksen poiminnat

Sivut