Puukotus-mielenosoitus eduskuntatalon portailla

Eduskuntatalon portailla on ollut puukotus-mielenilmaus joka johti poliisioperaatioon. Kaksi ulkomaalaistaustaista miestä on puukottanut itseään vatsaan eduskuntatalon portailla. Teosta ei tietojen mukaan ole aiheutunut vaaraa sivullisille.

Onko totta, että ulkomaalaistaustaisen suomea ehkä huonosti puhuvan henkilön pitää puukottaa itseään eduskuntatalon portailla saadakseen huomiota. Millainen maa Suomi siinä tapauksessa on? Voiko tuollainen käytös levitä myös kantasuomalaisten piirin?

Erästä kansanedustajaa haastateltiin tapahtuman jälkeen TV-uutisiin. Hän totesi, että eduskuntaan pitäisi saada aseistetut vartijat. Varmasti pitäisi. Tämän tyyppisten ja jopa vakavampien tekojen mahdollisuutta pitäisi miettiä jo ennen kuin niitä tapahtuu ja pitäisi pyrkiä toimimaan siten, että minkäänlaisille väkivallanteoille ei olisi tarvetta.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu