Eduskunta lahjoitti 50 miljoonaa!

Kirjoitin edellisen bologitekstini Radio tulee televisioon reilut puoli tuntia sitten. Maria Lohelan puhe, itse asiassa se mihin se liittyi "pakotti" minut jälleen kirjoittamaan jotain. Lapsiperheetko ne ovat ahdingossa? Köyhiä ja syrjäytyneitä – heitäkö pitää auttaa? Tottakai. 50 miljoonalla. (ääniä sillä saa?)

Olen itse ollut köyhä. Olen ollut nelihenkisen perheen isä, saanut toimeentulotukea, ja maksanut samalla asuntolainaa. Hyvin onnistui, pärjättiin, autokin oli, ja oli siis myös omistusasunto. Nyt ei ole.

Taloudellisesti pärjään nyt paljon huonommin. Syy on omani. Tuolloin kun olin perheen isä niin olisin myös voinut pärjätä huonommin – mutta käytin rahat järkevästi – käytimme.

Olen ollut myös yksinhuoltaja (=vähemmän köyhä). Silloin pärjäsin lasteni kanssa taloudellisesti paremmin kuin koskaan. Yksinhuoltajilla on vähintäänkin riittävät tuet – voin sanoa kokemuksen syvällä rintaäänellä. Äänellä 🙂

Niin – politiikka (=yhteisiin asioihin vaikuttaminen) on populismia (=äänten kalastelua) jossa ei useinkaan oteta huomioon sitä mikä on todellisuus, koska todellisen tilanteen myöntäminen vie ääniä "kalastajilta". Niin se on!

Tarkoitan: tuo 50 miljoonaa lahjoitettiin väärään kohteeseen.

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu