JuhaniVehmaskangas Huomenna kaikki on... - paremmin?

Hyväksyttävät kommentit

Minulla on blogissani asetus jonka mukaan kaikki kommentit julkaistaan. En siis harrasta minkäänlaista - sensuuria. -Kuitenkin aina joskus jollain perusteella jokin kommentti pitää hyväksyä - sitä ei siis automaattisesti julkaista, kuten: http://juhanivehmaskangas.puheenvuoro.uusisuomi.fi/247372-liisa-tiukka-91-vuotta-siivoton-tamperelainen-saamassa-joululahjaksi-haadon#comment-3719969

Olen aina silloin tällöin heitellyt näitä "pikkaisen hassuja" ehdotuksiani siitä, että miten palstaa voisi parantaa. Yksi niistä on nyt, että ei olisi tuollaista "pakko hyväksyä" toimintoa. Lain mukaanhan on niin, että jokainen vastaa sanomisistaan, ja lisäksi on kai melko hyvin tiedossa (toimituksella), että kuka minkäkin nimen takana on.

Välillä vaan käy niin, että kun kommentti syystä tai toisesta menee (sanavalinta) perusteella tuonne pakkohyväksyttävien joukkoon niin sen hyväksymiseen voi mennä niin paljon aikaa, että juttu sinällään on sitten jo "kuollut" - itselläni ainakin (nykyisin) saattaa mennä jopa viikko ilman, että kävisin netissä.

Nyt meni vain "päivä", mutta aina tilanne ei ole näin "ihanteellinen". Hyvä? 

* * *

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Näinpä, samoin minulle käynyt jokusenkin kerran...

Käyttäjän HannuValjakka kuva
Hannu Valjakka

Jaa,että nykyisin viikkokin,ettet käy netissä ???? no kukas se sitten sun nimelläs ja kuvallas kirjoittaa päivittäin ja useitakin kertoja päivässä..sivupersoonako vaiko kenties useampi..vai onko ajankulutuntemuksissasi jotain häikkää..no eihän se mulle kuulu,mutta minä vaan kysyn?...marraskuussakin tallennettuna 31 höpinää..kato vaikka ite!
Nii ja jos juttu..siis blogi on jo kuolleena syntynyt..niin mitä välii.

Käyttäjän JuhaniVehmaskangas kuva
Juhani Vehmaskangas

Totta. On päiviä, että "höpisen" monta kertaa. Mutta välillä olen sitten pitkään hiljaa (katso päiväykset).

Nytkin juuri vahingossa laitoin saman jutun kahdesti - no huomasin sen ja poistin toisen.

Tiedän: olen kummallisin kirjoittelija, kaksi kirjaakin kirjoittanut, pyydän siitä anteeksi. Sen vuoksi ja siitä johtuen osa fiksuistakin minua boikotoi. Niin se on.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset