JuhaniVehmaskangas Huomenna kaikki on... - paremmin?

Olen paha rikollinen.

Kerroin taannoin vapaavuorossa, että; olen poliisia pakoileva rikollinen. Myöhemmin kerroin siihen myös syyn. Itse asiassa en missään vaiheessa ollut karkuteillä. Kuten olen kertonut niin heti kun sain tietää, että poliisi minua etsi niin minä itse soitin poliisille. Eikä tuon soiton jälkeen kulunut kuin noin puoli tuntia niin olin poliisiasemalla kuulusteltavana.

Yhtenä (huom. yhtenä) syynä kuulusteluun oli vielä julkaisematon kirjani, joka minun oli alun perin tarkoitus julkaista 11.11.2017, ja nyt on tarkoitus julkaista se 15.5.2018, se on siis osasyy. Toinen syy on lähettämäni sähköposti jossa on linkki eräälle sivulle jota nyt enää ei netissä ole, ja jota asiaa tutkii niin ikään poliisi - pyynnöstäni, kiitos!

Että maailma on kummallinen?

(kirjasta tuon linkin takana on vain alkuosa) Lue koko kirja ennen päätelmiä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Juhani Vehmaskangas

Kuten voitte tuon linkin takaa lukea niin minua epäiltiin, en tiedä epäilläänkö yhä, rikossarjasta, josta voidaan tuomita jopa vankeuteen. Taidan olla tosi kovan luokan rikollinen - no joo, en epäile, sitä minä olen.

Onhan minut tuomittu, kuten tuossa julkaistavaksi tulevassa kirjassani kerron, jopa ampuma-aserikoksesta. Sain siitä käräjäoikeudessa kymmenen päiväsakkoa. Valitin hoviin (kuten tapoihini kuuluu, väärästä päätöksestä) ja sen jälkeen tuomio oli: ei mitään. Kiitän ja kumarran: oikeuslaitosta siis.

Toimituksen poiminnat

Sivut