JuhaniVehmaskangas Huomenna kaikki on... - paremmin?

Aina paha? Mutta onko Jumala olemassa?

Viime päivinä olen kertonut mm. syyn siihen miksi maapallon ilmasto muuttuu. Miksi se on lämmennyt, ja miksi nyt taas parina seuraavana vuonna saamme Suomessakin lunta talvisin.

Asialla "ei ole" [sitaateissa koska merkitys on pieni] mitään merkitystä ihmisen aikaansaamien hiilidioksidipäästöjen kanssa. Se joka tietää jotain otsonikadosta niin ihmettelee tällä hetkellä sitä, että miksi otsonikato niin äkkiä hävisi?

Kerronko mistä otsonikato johtui - en kerro. Koska en enää muista, luin ja kuulin siitä 80/90 luvun taitteessa.

Sen voin sanoa nyt heti ja tässä, että Jumala ei näihin asioihin vaikuta - vai vaikuttaako?

Mikä on Jumala, tuo kaikkivaltias? Jos Häntä pidetään sinä asiana joka kaikkeen vaikuttaa niin tottakai "Hän" on olemassa, eikö vaan?

Totuus kuitenkin lienee, ja on, että me kaikki olemme yhdessä "Jumala".

Se mitä teemme, vaikuttaa kaikkeen tulevaan. 

Mutta kyllä joo, siihen miten meillä täällä maailmassa menee niin vaikuttaa moni muukin asia - itse pystyn niihin hyvin vähän vaikuttamaan, mutta väitän vaikuttavani enemmän kuin sinä.

* * *

Jupiter on suuri planeetta, kuten tiedämme, ja Jupiterin vetovoimalla on vaikutusta maan kiertoratataan, joka ei ole pyöreä (kuten joku luulee), eikä se ole edes ellipsi. Tuo seikka vaikuttaa osaltaan maapallon "lämpenemiseen".

Tulivuorenpurkauksia on taas tulossa - maapallo siksi viilenee. Tehkäämme kaikkemme sen eteen?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän JuhaniVehmaskangas kuva
Juhani Vehmaskangas

Vastaus otsikon kysymykseen: Jumala on olemassa.
Tulevassa kirjassani sen kerron: Jumala on olemassa - tottakai on, mutta Jumala pitää ymmärtää kaiken luojana, joka oli nykytieteen mukaan; alkuräjähdys.

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

no Luoja on ja elää ja voi katsoo you tube videon Howard Storm ja lukea kirja Nicky Cruz Juokse Poika Juokse tai hänen kirja Paha Paholainen, niin siitä se selviää sitten, jännä tämä otsoni kato

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Voit vastata otsikon kysymykseen, mutta et todistaa vastausta oikeaksi. Eipä sen puoleen, ei sitä kukaan voi todistaa vääräksikään. Tämä riippumatta siitä, oliko vastaus kyllä vai ei.

Toimituksen poiminnat

Sivut