JuhaniVehmaskangas Huomenna kaikki on... - paremmin?

Miten voisin loukata Markku Huuskoa?

Ajanko itseäni "kiven alle"? Eräs henkilö kommentoi erästä kirjoitustani taannoin: "oletpa sinä tyhmä", ja sitähän minä olen, nyt ja aina, enkä tästä viisastu (ÄÖ 137, mensa Cattel&Cattel 2012) - tyhmä siis olen. Mutta tyhmyys ja viisaus eivät ole vastakohtia. Kuten eivät myöskään tyhmyys ja älykkyys.

Myönnän olevani hölmö, älykäs, en juntti.

Huuskon nimen laitoin otsikkoon vain siksi, että lukisitte, ehkä joku jopa kommentoi. "Tyhmä-ämmä", tai joku "paha-akka", tai "ju-hani".

Miten oikeus voi päättää, että sana "neekeri" loukkaa jonkun kunniaa?

Olen harrastanut seksiä neekerin kanssa. Ei se ollut paha juttu, ja tapahtui Suomessa. Lola on todennut, että hän kyllä pahastuisi jos häntä sanottaisiin neekeriksi koska hän on mulatti. En ole häntä neekeriksi sanonut, vaikka ihan nätti hän aikoinaan olikin.

Minua on sanottu valkolaiseksi, en ole siitä vielä juttua nostanut - varmana voitte pitää, että jos joku neekeri, joita ei siis ole olemassa (Suomessa virallisesti), minua valkolaiseksi haukkuu niin jutun nostan. Totta, häviän sen koska kuulun enemmistöön. Juttua ei ole tulossa koska nykySuomessa neekereitä ei ole olemassa. (kts. edellä).
-em. syystä kukaan mainittuun ryhmään kuuluva ei voi juttua nostaa.

Niin, totta, miksi sen muistan - joo, kun asuin Tampereella niin olin sellaisen kanssa sängyssä, nukkumassa siis. Voi se olla, että muistan väärinkin. Toisaalta muistan myös pikkupoikana nähneeni täällä Suomessa neekerin kadulla kävelemässä. Tunnistin sen siitä, että se oli "musta".

Tästä eteenpäin?

Ai niin, miten voisin loukata Markku Huuskoa, oli otsikon kysymys? Olen sen jo tehnyt. Annan haastattelun.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Juristeria on ihmeellistä. Näin lautamiesjärjellä ajateltuna, jos sinä sanot, että minä olen tyhmä, ei siinä ole nokan koputtamista. Kun rimaa nostetaan riittävästi, tyhmiähän me kaikki olemme. Jos sinä sanot, että minä olen ruma äijä, ei siinäkään ole nokan koputtamista. Se on sinun tuntemuksesi, ja kukapa sen voisi kiistää. Mutta jos sinä sanot, että minä olen varas tai murhamies, sitten alkaa jo juristeillakin olla jotakin sanottavaa. Ainakin näin pitäisi periaatteessa olla. Osoittaa melkoista oikeuslaitoksen alennustilaa, jos erilaiset "kenen joukossa seisot" ja tykkää-ei tykkää asiat alkavat ohjata tuomoita.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

Juhani, mahtaako sulla olla lepakoita tapulissa?

Käyttäjän JuhaniVehmaskangas kuva
Juhani Vehmaskangas

Kaksi on. Tapulista en tiedä - - tarkoitan, että se on hukassa, ehkä ;-)

Toimituksen poiminnat

Sivut