Minunlaiseni tulevat kalliiksi veronmaksajille?

Onneksenne (hyvät veronmaksajat) minunlaisiani on vain yksi. Tai ainakaan minun tiedossani ei ole useampia kaltaisiani. Pidän ehkä jopa liian härkäpäisesti kiinni siitä, että viranomaiset toimivat oikein. Sen ansiosta olen tällä viikolla aiheuttanut veronmaksanulle jo parinsadan euron kustannukset.

Mitkä ihmeen kustannukset?

Onko oikein sanoa, että olen aiheuttanut kustannuksia kun olen vain edellyttänyt, että oikeusviranomaiset joilta olen tiettyyn juttuun liittyen pyytänyt asiakirjoja noudattavat noita asiakirjoja minulle toimittaessaan lakia.

Lain noudattaminen on tarkoittanut, että useampi viranomainen on perunut laskuttamisen lakiin perustumattomana. Loppuviimeksi tulos taitaa olla se, että oikeuslaitosten henkilökuntakin oppii lakia noudattamaan. Sen seurauksena jatkossa kaikkia muitakin (ehkä, sinuakin) kohdellaan kuten laki edellyttää – eikä siis laskuteta aihettomasti. Hyvä vai huono juttu?

Kuten kuvasta näkyy en nykyisin enää viitsi pykälä pykälältä selittää ja rautalangasta kaikkea vääntää. Tällainen(kin) siis olen – "kiusaanko"(?). Muistanette, että edellisestä kirjoituksestani koskien vastaavaa tapausta ei kovin kauaa ole? Hyvä oikeuslaitos!

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu