JuhaniVehmaskangas Huomenna kaikki on... - paremmin?

Harkimo erosi kokoomuksesta -> hallituskokoonpano muuttuu!

  • Harkimo pysyy hallituspuolueessa!
    Harkimo pysyy hallituspuolueessa!

Yksi tämän päivän kiihkeimpiä keskustelunaiheita on ollut Harry Harkimon ero kokoomuksesta. Harva on kiinnittänyt huomiota siihen mikä on ehkä merkittävin vaikutus joka tuosta erosta seuraa. Sitä ei ole huomattu vaikka Harry on sen ääneen mediallekin töräyttänyt, kuten kuvakin kertoo.

Harry-poika ei ryhdy miksikään oppositiopoliitikoksi. Uskottava se on, eikö?

Hallituksessa on siis nykyisin neljä puoluetta: Keskusta, Kokoomus, Siniset, ja "harkimolaiset", - vai -lainen? Ainakin on nyt kolmen puolueen ja yhden (minkä?) hallitus?

Harkimo on muuten parhaillaan TV:ssä. Ehkä tuossa lähetyksessä hän kertoo miten pääsi heti, muitta mutkitta hallitukseen. Rahalla, tahdonvoimalla, vai... onko kyseessä huijaus?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Juhani Vehmaskangas

Soteen Harkimo ei kantaansa vielä kertonut. Se tullee olemaan hallituksen linjan mukainen koska hän hallituksessa on ja pysyy.

Käyttäjän ahkalevisalonen kuva
Kalevi Salonen

Uskon, että Juhani on tavalla tai toisella oikeassa. Harkimon pelinappuloista emme tiedä, mutta jotakin muutakin kuin idealistisia tavoitteita on myös liossa. Se ilmenee kiristysasetelmasta, jossa Harkimo lupasi olla hallituksen kanssa linjassa. Selkeän ristiriidan taustat saamme luultavasti myöhemmin selville.

Juhani Vehmaskangas

Joku sentään minuakin vielä uskoo - perushullua... Tässä on samoja piirteitä kuin case Väyrysessä. Mutta saammeko koskaan tietää kuka veteli naruista ja miksi?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Sivut