JuhaniVehmaskangas Huomenna kaikki on... - paremmin?

Kumman valitset: minut vai Robbe-koiran?

  • Robbe koira uimassa - kuntoutuu kyllä!
    Robbe koira uimassa - kuntoutuu kyllä!

Eilen tuli julkisuuteen tieto jonka mukaan Suomessa on suuri joukko ihmisiä jotka suhtautuvat minun ongelmiini "hällä väliä" -tyyliin. Asiasta kerrottiin jopa YLEn alueuutisissa. YLe kertoi tarkalleen mm., että; "Robbe-koiran takajalat halvaantuivat...

Aivan - siinähän halvaantuivat. Piikki... jonnekin, siinä se. Onneksi Robbe on onnekas. Hänen omistajansa on luvannut sijoittaa tuhansia euroa jotta Robbe voi taas olla kunnon koira.

Mistä löytyisi raha siihen, että minä voisin olla... [jotain]?

* * *

TOTTA

Kysymys on aina, - niin mistä?

-arvovalinnoista

Se mikä on tärkeää fiksulle ihmiselle on toissijaista minulle.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän nita kuva
Nita Hillner

Olethan sinäkin fiksu ihminen! Kirjoitat tärkeistä asioista. Ei puhettakaan muusta. Mistä sinä päättelet ettet ole fiksu?

Minä luin joitakin vuosia sitten katolilaisen munkin kirjoituksia (Stinissen). Hän sanoi että jokaisen ihmisen sisällä voi nähdä Kristuksen, jos haluaa vain nähdä. Myös paavi Fransiscus puhunut samasta asiasta. Armo ja armollisuus on tärkeä hyve. Kukaan ei ole täydellinen, eikä kukaan täysin kelvoton. On vain enemmän tai vähemmän rikkinäisiä ihmisiä.

Juhani Vehmaskangas

Olen. Kyllä minä(kin) olen. Vastaus kysymykseesi löytynee seuraavasta: http://juhanivehmaskangas.vapaavuoro.uusisuomi.fi/...

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Robbe-koiralta ei kysytty mitään.

Ehkä se olisikin halunnut lopetuspiikin eikä leikkausta, jonka jälkeen se vieläkään ei pysty kävelemään puhumattakaan juoksemisesta.

Juhani Vehmaskangas

Totta. Minulla ei edes ole mahdollisuutta saada lopetuspiikkiä (ainakaan Suomessa) vaikka kykenisin ilmaisemaan, että se on juuri se mitä haluan. (no ei ole).

Käyttäjän lenawiksten kuva
Lena Wiksten

Jokainen huolehtii lemmikeistään parhaan kykynsä mukaan. Kenen lemmikki sinä olet?

Juhani Vehmaskangas

Hyvä kysymys. Välillä tuntuu, että en ole kenenkään lemmikki. Itselläni ei ole lemmikkiä (eläintä siis) ja tuskin tuleekaan. Ollut on kyllä ja myönnän, että lemmikki voi joskus olla jopa tarpeellinen. (jopa enemmän kuin tarpeellinen).

Kysymykseni oli vähän kyllä/ei -tyyppinen mutta asia ei ole lainkaan niin yksioikoinen. Tämä on vähän samaa sarjaa kuin joskus aiemmin esittämäni kysymys: rokotetaanko vanhus vai lapsi?

Toimituksen poiminnat

Sivut