Lupasiko SDP:n Antti Rinne liikaa?

SDP:n Antti Rinne teki lupauksen: pienimpiin eläkkeisiin 100 euroa lisää kuukaudessa. Onko se liikaa luvattu? Ei se ole liikaa. Nettovaikutus jää noin kolmeenkymmenneen euroon jokaista pienituloista eläkeläistä kohti. Heillehän se on tarkoitettu. Köyhä eläkeläinen ei tuosta hyödy sentin senttiä.

Mikä sitten olisi ollut sellainen "kova" lupaus jollaisen Rinne väittää nyt tehneensä. Lupaus jolla olisi oikeasti sellainen vaikutus jollainen Rinne nyt vakuuttaa lupauksensa mahdollisella toteuttamisella olevan?

Pitäisi luvata, että jokainen köyhä saa lisätuloja (nettona käytettäväksi) sata euroa kuukaudessa. Toki se tarkoittaisi Rinteen lupaukseen verrattuna noin kymmenkertaisia kustannuksia – mutta olisi parempi. Rinne teki lupauksen: lupasi jotain mitä kukaan ei saa – se lupaus on helppo pitää.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu