Paavo Väyrynen ja kirkkoherra Eija Nivala eduskuntaan kesäkuussa

Nyt se on selvää. Paavo Väyrynen palaa eduskuntaan kesäkuussa. Väyrysen tilalle EU-parlamenttiin lähtee kansanedustaja Mirja Vehkaperä. Väyrysen varamiehenä keväästä 2015 istunut Mikko Kärnä joutuu siirtymään sivuun. 

Asiaan on saatu eduskunnan pääsihteeri Maija-Leena Paavolan mukaan varmuus kun eduskunta on kuullut asiassa perustuslakiasiantuntijoita. Heidän mukaansa Väyrysellä on laillinen oikeus palata hoitamaan kansanedustajan tehtäviä.  

Elämme siis mielenkiintoisia aikoja, kuten kai aina kun Väyrynen on osallisena. Väyrynen ilmeisesti perustaa aluksi yhden miehen eduskuntaryhmän joka saattaa edustaa kansalaispuoluetta josta hänet on erotettu? Vai miten se on?

Väyrysen palaaminen eduskuntaan nostaa sinne myös kirkkoherra Eija Nivalan joka korvaa eduskunnasta EU-parlamenttiin siirtyvän Mirja Vehkaperän.

Montaa viikkoa ei ole kulunut siitä, kun Mikko Kärnä ilmoitti riitauttavansa Paavo Väyrysen paluun eduskuntaan. Onko hän vielä samalla mielellä – vai onko mieli muuttunut kun hänkin lienee kuullut perustuslakiasiantuntijoiden mielipiteet?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu