JuhaniVehmaskangas Huomenna kaikki on... - paremmin?

Avaruustutkija Sini Merikallio on soma

  • Kenet haluan ta-va-ta?
    Kenet haluan ta-va-ta?

Sarjaan: hänet haluaisin tavata, on pakko lisätä avaruustutkija Sini Merikallio. Sini on soma. Vaikka nyt toteankin, että Sini on soma, niin en tarkoita sillä sitä, että Sini olisi Soma. Soma on Soma, ja Sini on soma.

Olen kirjoittanut kokonaisen kirjan Somasta. Sinistä en ennen tätä ole kirjoittanut mitään. 

Meillä kaikilla on varmasti joku jonka haluaisimme tavata, jonka kanssa haluaisimme keskustella. Itse olen aina ollut, ja olen yhä, valmis keskustelemaan jokaisen kanssa, joka kanssani haluaa keskustella.

Olen muuten huomannut, että kyllä ihmiset noin  yleensäkin ovat valmiita ainakin juttelemaan, kanssani. Mutta niin se on: poikkeus vahvistaa säännön. Tuo poikkeus, minun kohdallani, on Soma - ei Sini.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Maailmankaikkeudesta löytyy kaksi henkilöä, joiden kanssa tahtoisin käydä syvällisen ja perusteellisen keskustelun. Tahtoisin kuulla kaiken, mitä nämä henkilöt ovat oikeasti sanoneet. Tahtoisin kuulla perusteellisen selityksen siihen miksi ovat sanoneet ja mitä ovat sanoillaan todella tarkoittaneet. Nämä henkilöt ovat selityksen velkaa koko ihmiskunnalle.

Nämä henkilöt ovat Jeesus ja Muhammed.

Juhani Vehmaskangas

Tiedätkö... he taitavat olla jo kauan sitten kuolleet. Minä tykkään elävien kanssa keskustella, eläviä tavata. En silti epäile - ... - mitään(?)?

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Jos ne vanhat legendat pitävät paikkansa, ainakin toisen pitäisi jossakin välissä tulla takaisin. Minä kyllä laittaisin tilille aikas monesta asiasta, jos näin kävisi.

Toimituksen poiminnat

Sivut