JuhaniVehmaskangas Huomenna kaikki on... - paremmin?

Annoin itselleni kuukauden mittaisen kirjoituskiellon

  • Annoin itselleni kuukauden mittaisen kirjoituskiellon
  • Annoin itselleni kuukauden mittaisen kirjoituskiellon

Moniko seuraa vapaavuoroa? Olenko minä sanani mittainen mies? Muistaako joku, että toukokuussa asetin itselleni kirjoituskiellon (kuva). Tuo kielto oli kuukauden mittainen. 

US:n taholta sitten minulle asetettiin totaalinen kielto joka oli pakko pitää. Kielto onneksi poistettiin juurikin ajoissa, kuten olin pyytänyt. Ehkä minulla kuitenkin pitäisi olla ikuinen (joskin laiton) kielto kirjoittaa?

Tuon viimeisen kiellon jälkeen olen US:n toimitusta kehunut. Itse asiassa en tiedä kenelle kehut tarkalleen ottaen kuuluisivat. Yksi asia mitä toivon on, että US:n säännöistä ja alustan kehittämisestä voitaisiin käydä keskustelua.

KESKUSTELU

Se voidaanko keskustelua käydä, ja kehitetäänkö tätä sinänsä varsin hyvää blogialustaa on kiinni US:n johdosta. Henkilökohtaisesti en halua sietää sitä, että joku on automaattisesti esim. nostoissa enkä minä pääse nostoihin edes hyvillä jutuilla. Sen sijaan "joku" (lue:minä) kyllä pääsenkin. Se on ikävä juttu, Se on... [poistettu].

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän JuhaniVehmaskangas kuva
Juhani Vehmaskangas

Aihealueeseen(?) sopiva kommentti?
-käykääpä itse kukin aika ajoin katsomassa aiemmet blogitekstinne.
Minullekin oli tuonne: http://juhanivehmaskangas.puheenvuoro.uusisuomi.fi/
mm. Trump-juttuun tullut vielä kolme uutta kommenttia.

Käyttäjän marjattahalkilahtiblogituusisuomifi kuva
Marjatta Halkilahti

Kiitos.

Kyllä välillä kurkistelen. Siis noita vanhoja juttujani.

Nyt vaan ollut paussin paikka kirjoittamisessakin (heh, ei sentään kieltoa keneltäkään), kun allakka on ollut piukassa. Ihan vaan oman cityn asioista olen tekstiä pudotellut:
https://www.marjattahalkilahti.fi/albumi/kuvia/leh...

Sotesta mussuttamista kyllä riittäis, mutta kun se on sitä yhtä ja samaa vääntöä. Alkaa tulla sellainen olo, että mahtavatko hekään, joille tuo lopullinen päättäminen kuuluu, enää olla kunnolla uudistamisen kyydissä mukana.

Hyvää juhannuksen jatkoa.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Tarkoitako Juhani että kun sinä nyt olet kokonaisen kuukauden pitänyt mölyt mahassasi, niin nyt sinun pitäisi saada lupa päästää mylväisy ilmoille? Minun puolestani senkun päästät mölyt mahastasi ihmisten ilmoille, oli asiaa tai ei.

Sinä suhtaudut kirjoituskiellon antajaan kuten isään joka kurittaa tottelematonta lasta. Sinä yrität jopa mielistellä isää, siitä pitäisi tulla lisärangaistus:)

Minäkin sain kerran varoituksen, harmittihan se mutta viimein oivalsin että oli aihetta. Eipä ole ollut tarvetta mielistellä "isää".

Käyttäjän JuhaniVehmaskangas kuva
Juhani Vehmaskangas

Tuo mielistelyni oli aiheellista.

Kirjoituskielto niin ikään oli sääntöjen mukainen.

Toimituksen poiminnat

Sivut