JuhaniVehmaskangas Huomenna kaikki on... - paremmin?

Tasa-arvojuttua pukkaa ihan väkisin!

"Heikompi astia pysyköön kotona" kirjoitti Pekka Siikala kello 11:44. Hän ei suinkaan tarkoittanut sitä mitä kirjoitti vaan pikemmin juuri päinvastaista ollen siten väärässä. Naiset ovat palkkansa ansainneet! Olkoonkin, että tuo palkka on pienempi kuin miehillä. Olen asiasta kirjoittanut paljon:

Sama työ - eri palkka = tasa-arvoa?

Hyvää tasa-arvon päivää!

Tasa-arvo etenee - vai eteneekö?

Lukekaa nuo ja ajatelkaa kuten minä - fiksusti(?). Varmasti naisetkin voivat olla, ja ovat, samaa mieltä kanssani.

Viime aikoina on alettu mennä vielä pidemmälle. Alettu ajatella, että naisjääkiekkoilijan pitäisi ansaita tyhjine katsomoineen sama kuin miesjääkiekkoilijan. Sama pätee muuhunkin urheiluun, tai sitten olen väärässä?

KANNATAN TASA-ARVOA

Ehdottomasti naiset pitää saada samasta työstä sama palkka, ottaen kuitenkin huomioon myös energiankulutus työtä tehtäessä. 100 kiloinen ansaitsee tunnin istumisesta enemmän (ruokaa) kuin 50 kiloinen.

Kun sitten 100 kiloinen mies ja 50 kiloinen nainen kumpikin kantavat 40 kilon säkkejä 100 kpl. 100 metrin matkan niin kumpikin on palkkansa ansainnut, ja tasan samansuuruisen palkan - eikö niin?

Urheilun osalta pitää todeta, että TASA-ARVON nimissä pitää lakkauttaa kaikesta kilpaurheilusta erilliset miesten ja naisten lajit/sarjat. Kaikki vaan yhteen säheltämään - siinä olisi todellista tasa-arvoa!

Mitä on TASA-ARVO?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat

Sivut