JuhaniVehmaskangas Huomenna kaikki on... - paremmin?

Rikkooko Paavo Väyrynen lakia?

Monet kansalaispuolueen jäsenet ovat kertoneet, että Paavo Väyrynen on lähettänyt heille sähköposteja vaikka he eivät ole antaneet Väyryselle yhteystietojaan. Kansalaispuolueessa epäillään, että Väyrynen hyväksikäyttää kansalaispuolueen jäsenrekisteriä pystyäkseen keräämään uudelle puolueelleen kannattajakortteja.

Pidän kyllä mahdollisena, että Väyrysellä on jokin oma rekisteri jonka perusteella hän noita viestejä lähettelee. Mielenkiintoinen tilanne on jos Väyrynen todellakin käyttää viestien lähettämiseen kansalaispuolueen jäsenrekisterin tietoja. 

Miten Paavo Väyrysen hallussa voi olla kansalaispuolueen jäsenrekisteri? Miten kyseisen rekisterin suojaaminen on järjestetty? Onko Väyrynen syyllistynyt rikokseen jos on jäsenrekisterin jostain itselleen laittomasti hankkinut, tai jos hän sitä laittomasta hallussapitää ja käyttää omiin tarkoituksiinsa?

Onko mahdollista, että kansalaispuolue on järjestänyt rekisterin ylläpidon jotenkin väärin, jos se kerra on voinut väärin perustein päätyä Väyrysen käyttöön? Asiaan saataneen tulevaisuudessa selvyys koska rikosilmoituksia asian tiimoilta on tehty.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Juhani Vehmaskangas

Rikosilmoitus on siis tehty. Oletan, että asiasta medialle tiedon ovat toimittaneet sekä yksittäinen ilmoituksen tehnyt henkilö, että kansalaispuolue. Poliisi ei taida olla asiasta tiedottanut?

Kiinnostaisi kuitenkin tietää, onko ilmoitukset kirjattu ässänä vai ärränä.

Toimituksen poiminnat

Sivut