JuhaniVehmaskangas Huomenna kaikki on... - paremmin?

Tasa-arvo etenee aimo harppauksin?

  • SuperShe naistensaari
    SuperShe naistensaari
  • Ratsastusleiri vain miehille
    Ratsastusleiri vain miehille

Tasa-arvo Suomessa etenee aimo harppauksin. Tämän päivän uutisissa kerrotaan mm., että noin 8500 naista on hekenut Raaseporissa sijaitsevalle SuperShe saarelle (kuva). Kuinka ollakaan samana päivänä on YLEllä uutinen vain miehille suunnatusta äijäleiristä (kuva).

Mikä onkaan parempi tapa edistää yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa kuin laittaa miehet ja naiset omille leireilleen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Hyviä huomioita Juhani.

Varsinkin kunnon kristityt voivat olla tyytyväisiä tähän kehitykseen. Tiedämmehän että jos naiset ja miehet oleskelevat samoissa tiloissa siitä ei seuraa mitään hyvää, tulee helposti vain rietasta menoa ja syntiä.

Juhani Vehmaskangas

#1
Ehkä kuitenkin juuri Suomessa olisi tarpeen saada aikaiseksi enemmän rietasta menoa, ja jossain muualla sitten taas paljon vähemmän.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Ehkä kuitenkin juuri Suomessa olisi tarpeen saada aikaiseksi enemmän rietasta menoa, ja jossain muualla sitten taas paljon vähemmän."

Ihmisten väliset vaistonvaraiset seksuaalisuuteen liittyvät toiminnot eivät sovi tämän päivän ihmiskuvaan. Ihmiset eivät pysy asetetuissa normeissa, eli avioliitto-instituution raameissa.

Syntyy tunteita jotka eivät ole lakien eikä normien mukaisian, kuten intohimon tunteita toiselle merkittyyn kansalaiseen, tai toiselle ihmiselle sopimuksen perusteella sitoutuneen ihmisen halu ja himo kiellettyyn suhteeseen väärään yksilöön.

Syntyy vääriä suhteita, mustasukkaisuutta ja taistelua eniten halutuista pariutumiskumppaneista naaraista tai uroksista, ihan kuten luonnossakin on tapana ja luonnollista muiden lajien paitsi ihmisen kohdalla.

Yhteiskuntaan aiheutuu häiriöitä näistä ihmislajin eri sukupuolta olevian ja samaa sukupuolta olevien yksilöiden välisistä hallitsemattomista tunnnetiloista, kuten himosta, ns. rakkaudesta, mustasukkaisuudesta, toisen ihmisen omistamisen halusta ja jos omistajuutta loukataan niin siitä aiheutuvista loukkaantumisen tunteista ja siitä aiheutuvasta kostonhimosta.

Nämä tunteet puolestaan houkuttavat ihmistä ja jossain tapauksissa johtavat ihmisen normista poikkeaviin ja lainkin kieltämiin lajikäyttäytymisen muotoihin. Laista poikkeava, siis lain vastainen käytös, puolestaan johtaa viranomaistoimiin, oikeustoimiin ja rangaistustoimiin, jotka kaikenkaikkiaan tulevat yhteiskunnalle kalliiksi.

Turvallisinta kai olisi se että kukin yksilö hoitaisi omien seksuaalisten tarpeidensa tyydyttämisen itsenäisesti, tai ammattimaisesti toimivien kurtisaanien ja gigoloiden avustamana. Ammattilaiset hoitasivat asian ammattimaisesti ja sääntöjen puittessa, asiakkaiden tarpeet huomioiden ja ammattitaidolla, tyydyttäen asiakkaan seksuaalist tarpeet, sekä tunteiden tasolla että myös ne lihalliset tarpeet.

Ai se lisääntyminen?????????

Eikö sitä voitaisi hoitaa jotenkin muuten kuin nyt, jotenkin hygienisemmin?

Toimituksen poiminnat

Sivut