JuhaniVehmaskangas Huomenna kaikki on... - paremmin?

Kaikki blogit puheenaiheesta Äijäpuolue

Kansa kuuntelee nyt SDP:ta

Kansallinen Kokoomus toimii Keskustan Sipilän hallituksen näköalapaikalla. Valtionvarainministerin roolissaan Alexander Stubb käyttää valtaa niin leikkausten ja työnantajien kuin muidenkin elinkeinoelämän toiveiden edeskäyvänä sätkynukkena.

Suomalainen yhteiskunta ei kuitenkaan ole vain EK:n ja Kokoomuksen sätkynukke. Suomalainen työväestö edustaa sitä voimaa, jolla suurta tiliä tekevät yhtiöt ovat tehneet ja edellen tekevät rahaa ja kartuttavat pääomiaan.

Persmäki

Perussuomalaiset jääneet vaalikaudella itsensä jalkoihin. Kun he ovat kovasti arvostelleet, vaikkapa Alexander Stubbia niin eivät ole huomanneet, että jotain muuta tulisi tehdä kuin haukkua muita. Nyt on kannatus noin prosentin kuukaudessa tullut alapäin jo muutaman kuukauden ajan.

Silti tahtoo omien asioiden hoitaminen olla vaikeampaa. On helpompi kirjoitella Kreikan kriisistä, kuin omasta puolueen sisäisestä kriisistä. Reijo Tossavaisen aktiivinen kirjoittelu ei ole nostanut puoleen kannatusta, se on jopa tainnut laskea sitä.

Hässiikö äijä ja kuinka lie hässii

Kun kerran hässiminen nyt on Puheenvuoron virallista poliittista kieltä haluan minäkin tuoda korteni kekoon.

Minkälainen on äijäpuolue hässijänä?

Näinhän se on että kun puolue muuttuu äijäpuolueeksi niin sukupuoli nostetaan ennekuulumattomaan arvoon politiikan sisältönä ja arvona.

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä