JuhaniVehmaskangas Huomenna kaikki on... - paremmin?

Kaikki blogit puheenaiheesta Demarien kannatus

Suomessa ja Tanskassa demarivaltaan ja akkavaltaan

Tanskan persut, eli maahanmuuttovastainen Tanskan kansanpuolue, koki Tanskan vaaleissa rökäletappion.  Yli 20%:n suurpuolueesta tuli alle 10%.n pienpuolue. Tanskan vaalitulos osoittaa että rasismilla ja vihapuheilla pärjää aikansa, mutta ei ikuisesti.  Suomen persuja odottaa aikaa myöten sama kohtalo kuin Tanskan kansanpuoluetta.

Suomesta tulee seuraavaksi neljäksi vuodeksi akkavalta sillä tavalla että hallituksessa on enemmistö naisia ja pääministerin paikalle tulee äijäfeministi. Onko Suomessa miespuolisten sovinistien syytä olla huolissaan?

Mikä selittää demarien menestymisen?

Muistatko mitään puheenjohtaja Rinteen lausuntoja tai sanomisia? Silti puolue on taas gallup-kärjessä. En minäkään muista Rinteestä juuri mitään. Hän on harmaa hiirulainen ja yksi puolueensa huonoimpia puheenjohtajia, silti näillä kannatuslukemilla hän on viemässä puolueensa vaalivoittoon.

Demarien kannatus

Jotta demarit saisivat riittävästi vaikutusvaltaa pääministeripuolueena seuraavien vaalien jälkeen, kannatuksen pitäisi olla nykyistä korkeammalla tasolla. Tämä demareiden alhaalla pysyttelevä kannatus  johtuu siitä että demareiden vaalitaktiikka on onnetonta. Demareiden eläkepopulismi ei pärjää kokoomuksen veropopulismille.

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä