JuhaniVehmaskangas Huomenna kaikki on... - paremmin?

Kaikki blogit puheenaiheesta Homovihamielisyys

Alussa oli Sana on vapaa

Aika kummalliseksi on mennyt kirjoittelu Pori Jazzin tuoreen ex-toimitusjohtajan tapauksesta. Jotkut mielensäpahoittajat ovat ihan vakavissaan väittäneet että kyllä nyt on sananvapaus vaarassa ja valkoista heteromiestä syrjitään kun sillä on kristillinen vakaumus. Kyllä ei syrjitä.

Naisvastaiset naiset ja homovastaiset homot

Kuvio on tuttuakin tutumpi: jos uskallat puolustaa lasten oikeuksia, olivat kyseessä sitten syntymättömät lapset tai lasten oikeus isään ja äitiin, olet nais- tai homovastainen.

Haudataan pilkkakirveet

Odotettu ja yhdenvertaisuuden kannalta tarpeellisen uudistuksen läpimeno perjantain äänestyksessä tuntuu aiheuttanen silmittömän henkilökohtaisen paniikin konservatiivisimmassa vastustaneiden joukossa. Paniikki purkautuu  mm. syyttämällä kirkon suvaitsevaisia ja maltillisia kristittyjä sekä. Itse olen lukenut raamattuni niin päin että kristillisyyteen kuuluu ennen kaikkea suvaitsevaisuus, kunnioitus kanssaihmisiä kohtaan ja lähimmäisen rakkaus. Ei viha, halveksunta ja jakaminen hyviin ja huonoihin ihmisiin.

Avoin seksuaalisuus suojelee lapsia

Tasa-arvoista avioliittolakia on käsitelty eduskunnassa. Keskustelussa nousi esiin myös siellä, kuten kansalaiskeskusteluissakin, heteroavioliittojen suojaavan lapsia - puhuttu on siis oikeudesta äitiin ja isään ynnä muuta. Keskustelusta kuitenkin unohtuu toistuvasti, että homovihamieliset yhteisöt ovat toistuvasti osoittautuneet lapsille äärimmäisen vaarallisiksi ympäristöiksi.

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä