JuhaniVehmaskangas Huomenna kaikki on... - paremmin?

Kaikki blogit puheenaiheesta Kokoomuslainen

Miltä kokoomuslaisen kuuluu näyttää?

Kokoomuslaisen kuuluu olla huoliteltu, hyvännäköinen, rikkaan näköinen ja sopivan koppava. Trimmattu vartalo, trimmattu kampaus ja vimeisen päälle istuva vaateparsi kuuluvat myös kokoomuslaiseen tunnusmerkistöön. Kaiken kruunaa vielä säännölliset kasvonpiirteet, sellaiset joitka käyvät myös misseille ja malleille.


Sellaiselta siis näyttää tyypillinen kokoomuslainen. Jos olet tuon näköinen, jokainen olettaa että olet kokoomuslainen, sinulla on hyvät mahdollisuudet menestyä vaaleissa kokoomuksen edustajana ja päästä kokoomuspuolueessa hyviin asemiin.

Politiikkalista pelokkaille kokoomuslaisille ja libertaareille

Suomessa kokoomuslaiset ja libertaarit tuntevat usein kaipausta Yhdysvaltojen ihanteellista talousjärjestelmää kohtaan. Tapaamisissaan amerikkalaisten hengenheimolaisten kesken he tuntevat alemmuudentunnetta ja jopa pelkoa, että amerikkalaiset kollegat luulevat heitä salaa kaappikommunisteiksi. Nyt kun Alexander Stubista on tullut uusi pääministeri, olen laatinut hänelle ilmaisen, oikeistolaisen politiikkaohjelman, jolla hän voi kerralla korjata kokoomuslaisten ja libertaarien alemmuuden tunteen ja saada Suomen nousuun:

 

1.Kunnallisten sähköyhtiöiden yksityistäminen

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä