JuhaniVehmaskangas Huomenna kaikki on... - paremmin?

Kaikki blogit puheenaiheesta Populistipuolue

Mitä tarkoittaa populisti ja populismi?

Noita kahta sanaa viljellään melkoisesti uutisissa.

Mitä ne oikein tarkoittaa? 

En tiedä sit niin, mut ei populisti ainakaan oikein kehulta kuullosta. Itseasiassa mulle tulee sellainen mielikuva, että sanalla tavallaan kyseenalaistetaan kaikki mitä tämä kyseisellä sanalla korostettu henkilö, tai puolue sanoo.

Harvoin kukaan itseään, tai puoluettaan kutsuu näillä sanoilla, joten siksi, se jotenkin tuntuu, halventavalta ilmaisulta, eli haukkumiselta.

Ken on maassa kaunehin

Ruotsin vaalivoitto on juuri niin täpärä kuin Suomessa 2011. Koska tulos on kovin tasapäinen ja voitto niin täpärä, tuloksen tulkintoja voi esittää suuntaan jos toiseenkin, kukin omien tarkoitusperiensä tueksi.

Katainen itse populisti !

Kas kas, Katainen sanoi tänään pääministerin haastattelutunnilla toivovansa maalaisjärkeä tulevissa EU-vaaleissa. (yle.fi)

Hieno toive, mutta valitettavasti Kataisen maalaisjärjen käyttötoive ei tarkoita sitä, mitä se meille tavallisille ihmisille tarkoittaa, vaan hänelle se tarkoittaa sitä, että Eurooppaa pitää kehittää pois kansallismielisyydestä ja lisätä EU:n integraatiota, eli siis, eikös se käytännössä tarkoita liittovaltion muodostamista ? Siis sitäkö maalaisjärjellä varustetut ihmiset toivovat ? Eivät todellakaan !

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä