JuhaniVehmaskangas Huomenna kaikki on... - paremmin?

Kaikki blogit puheenaiheesta Potilaan oikeudet

Voiko yksityinen sairaala tehdä turhia hoitoja - yhteiskunnan piikkiin?

Tämä on tositarina yksilön tragediasta, joka laajenee terveyspoliittiseksi kysymykseksi: Onko valinnanvapauskokeilussa potilaan mentävä porsaanreikiä, joilla voi rahastaa? Julkaisuun on asianomaisen lupa.

Ylityö- ja vuoronvaihtokielto paljastivat ydinongelman

Mediassa on kohuttu jopa potilasturvallisuuden vaarantumisesta hoitajien vauhdittaessa työsopimusneuvotteluja ylityö- ja vuoronvaihtokiellolla. Eikö kuitenkin pitäisi olla itsestään selvää, että hoitajamiehityksen tulee olla kaikissa vaiheissa riittävän suuri, jotta työsuoritukset sujuvat merkityn työvuoron puitteissa.

Lääkekannabis Euroopan unionissa: Potilaiden puheenvuoro

Muutos on käynnissä Eu:n sisällä mitä tulee lääkekannabikseen, hyvä niin. Eu-kansalaiset sen muutoksen tekevät!

Valitettavasti eurooppa on jo nyt jäänyt todella paljon jälkeen kannabisbisneksestä ja lääkekannabiksen hyödyntämisestä, koska huume. Suomessa lääkekannabis on siis laillista, toki hyvin margilaaliselle ryhmälle.

Nyt ihmiset ovat uskaltaneet ryhtyä puhumaan aiheesta ja kertomaan omia kokemuksi sekä hyötyjä. He myös uskaltavat kyseenalaistaan nykyistä suhtautumista kannabikseen, niin lääkkeenä kuin myös päihteenä.

Satoja kilpirauhaspotilaita kohdellaan lainvastaisesti

Laki potilaan asemasta ja oikeuksista takaa jokaiselle potilaalle laadultaan hyvän terveyden- ja sairaudenhoidon (3 §). Suomessa on kuitenkin tällä hetkellä satoja kilpirauhaspotilaita, jotka ovat jääneet - tai ovat jäämässä - ilman laadultaan hyvää hoitoa. Heistä varakkaammat ovat hakeutumassa hoitoon ulkomaille, mutta loput viranomaiset jättävät heitteille.

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä