JuhaniVehmaskangas Huomenna kaikki on... - paremmin?

Kaikki blogit puheenaiheesta Puheet ja teot

Kansa ja kansanedustajat

Kuuntelin SDPn puheenjohtajaksi pyrkivää Tuppuraista.  Tuomitsi populismin perussuomalaisia erikseen mainitsematta. Tuomitsi opinnoista säästämisen.  Älykäs nainen, kauniskin.

Olen kuunnellut  PSn Soinia.  Soini tuomitsee ministerinä väkivallan maailman turuilla.  Älykäs mies, vaikka ei niin kaunis.

Tuppurainen unohtaa menneet,   puoluetovereidensa Gustafssonin ja Kiurun koulutusrahoista säästämiset ja Soini  aiemmat (populistiset) puheensa EUn haitoista ennen pääsyään Brysselin simpukkapatojen äärelle..

Pelin politiikkaa, Kokoomus

"Olemme menettäneet paljon luottamusta" kirjoittaa IS Orvon kertomana.  Luottamus tuskin paranee, mikäli Orpo tulee valituksi.  Kuka voi luottaa Brutukseen, Orpoon siis,  joka  on  haastanut hyväntekijänsä, kaverinsa, joka on juuri nostanut hänet ministeriksi?

Stubb olisi oikeutettu sanomaan Orvolle, et tu, Brute.  Rahvaalle käännettynä, sinäkin Brutukseni.

Tällä hetkellä vain Lepomäki voi palauttaa Kokoomuksen luottamuksen.

 

 

Kansa viisaampi kuin päättäjät

Valtaosa suomalaisista haluaisi pitää koko maan asuttuna. HS:n gallupin mukaan 65 % suomalaista säilyttäisi maakunnatkin elinvoimaisina, vaikka siitä syntyis kustannuksia veronmaksajille. Vain 28 % vastustaa ajatusta.

Ehdokkailta yleistä sitoutumista

Hyvät ehdokkaat.  Toimikaa toisin kuin puolueet..  Puolueet puhuvat suomalaisen työn suosimisesta ja kuitenkin jäseniään kokoustavat ulkomaalaisilla laivoilla, kuten KOK ja Keskusta.

Tulee mieleen 80-luku.  Turun telakalla lakkoiltiin kun laivatilauksia oli annettu  Koreaan. Lakkoileva hitsari Gunnarissa ja Ellissä (kapakki) tuli melkein päälle kun kysyin, onko jalassasi suomalaiset vai italialaiset kengät.

Suomi nousee kun luottaa itseensä, eikä osta nollatutkimuksia itsensä kanssa kilpailevilta mailta.

Olen vanha merimies, ja viisas.

 

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä