JuhaniVehmaskangas Huomenna kaikki on... - paremmin?

Kaikki blogit puheenaiheesta Sotemalli

Sotemallit pöytään!

Vaalikauden loppu sai perjantaina dramaattisen käänteen, kun pääministeri Juha Sipilä veti johtopäätökset sote-uudistuksen kaatumisesta ja ilmoitti jättävänsä hallituksensa eronpyynnön. Vaaleihin mennään siis toimitusministeristön tehdessä virkaa, eivätkä hallituspuolueet ole enää hallitusohjelmansa sitomia, vaan vapaasti vaalilaukalla.

SOTE-mallin valinnanvapaus jo kovassa käytössä - käyttäjät tyytyväisiä

Kansalaiset alkavat jo fiksuimmasta päästä herätä puolueestaan riippumatta. SOTE-uudistuksen valinnanvapautta sovelletaan jo vauhdilla eduskunnassa. Useampikin kansaedustaja ja avustaja on jo käyttänyt SOTEn suomaa valinnanvapautta ja siirtynyt terveysfirmojen palvelukseen. Miksi tyytyä kansan maksamaan heikkoon alle kymppitonnin palkkaan, kun kansa saadaan nyt maksamaan helpostikin tupla- tai triplapalkka SOTEn avulla. Tänään ilmoitti Kokoomuksen Sanna Lauslahti lähtevänsä Lääketeollisuus ryn toimitusjohtajaksi.

Yltääkö HS-Pravda edes MV-lehden tasolle?

HS-Pravdan politiikan ja talouden toimituksen esimies Piia Elonen kirjoitti tänään twitterissa tavalla, joka sai "tarttumaan kynään". Hän ihmetteli mitä perussuomalaiset saivat aikaiseksi soteratkaisussa. Ihan samaa ovat "ihmetelleet" monet muutkin persuvastaiset toimittajat. Ja heitähän riittää.

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä