JuhaniVehmaskangas Huomenna kaikki on... - paremmin?

Kaikki blogit puheenaiheesta Turvallisuusuhka

Valta ilman Valtiota – kunnes palokunta polttaa kylää

Valta ilman Valtiota – kunnes palokunta polttaa kylää

eli

Nuoret vihaiset miehet – näkymätön todellinen uhka ja tuho. Miten ilmiö voidaan katsoa ohi.

*

Suomalaiset itse ovat suurin turvallisuusuhka Suomessa

Ymmärrän hyvin Sisäministeriön kansliapäällikön Päivi Nergin näkemyksen siitä, että me suomalaiset itse olemme nykyisin suurin turvallisuusuhka Suomessa. "Ääri-islamistit yrittävät värvätä turvapaikan­hakijoita sekä syrjäytyneitä suomalaisia. " Nerg toteaa, ja on varmasti oikeassa.

Silloin kun ihmisellä on vakavia mielenterveyden ongelmia ja/tai hän on pahasti syrjäytynyt niin hän on varmasti helposti houkuteltavissa ääriliikkeen jäseneksi, kuten toimimaan mukana ääri-islamistisessa toiminnassa, tai äärioikeistossa, jopa väkivaltaisesti.

Kaksoiskansalaisuus ja uhkakuvat Suomen turvallisuudelle

Kesäkuun 1. päivänä 2003 Suomessa astui voimaan uusi kansalaisuuslaki (16.5.2003/359), jonka mukaan suomalainen ei enää menetä Suomen kansalaisuuttaan saadessaan toisen valtion kansalaisuuden eikä vastaavasti ulkomaalaisen tarvitse luopua aikaisemmasta kansalaisuudestaan, kun hän saa Suomen kansalaisuuden.

Suomen piilokorruptio on suurin turvallisuusuhka.

Jokainen korruptoitunut virkamies, tuomari, poliitikko, valtionyhtiön johtaja ja päättäjä on todellinen turvallisuusuhka Suomelle. Heidät on helppo lahjoa ja kiristää toisen valtion palvelukseen. Useasti ulkomaan tiedusteluorganisaatiot tietävät maan sisäisestä korruptiosta paremmin, kuin Suomen tiedustelu, jolla sitä tehtävää ei edes ole.

Yhden kerran lahjuksia ottanut ottaa toisen ja kolmannenkin kerran. Minä olen aika varma, että esim. Venäjällä on asevoimien budjetissa varattu lahjontaa varten määräraha, joka on lähempänä miljardia, kuin sataa miljoonaa euroa.

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä