JuhaniVehmaskangas Huomenna kaikki on... - paremmin?

Kaikki blogit puheenaiheesta Viranhaltija

Arvostan väärin toimivia viranomaisia!

Tarkemmin sanottuna arvostan niitä henkilöitä jotka rohkenevat viranomaisessa toimia osin lain vastaisesti. Lainsäädäntö nimittäin kieltää ehdottomasti salassapidettäväksi säädettyjen tietojen lähettämisen normaalissa sähköpostissa.

Oma näkemykseni on, että tuollaisen tiedon päätyminen vääriin käsiin on melko epätodennäköistä vaikka se sähköpostissa lähettettäisiinkin. Toisaalta olen myös sitä mieltä, että jos henkilö, jonka suojaamiseksi salassapito on säädetty, antaa luvan tiedon lähettämiseen normaali sähköpostissa, niin miksi niin ei voisi toimia?

Kun posti viranhaltijalle katoaa

Vuonna 2013 hoidin maatalousyhtymämme pellon vuokrasopimuksen uusinnan pitkäaikaisen vuokralaisen kanssa. Pellot olivat siirtyneet serkuksille edellisen sukupolven kuoltua. Perehdyin vuokrasopimuksen tekemiseen ja kävi ilmi, että EU-tukioikeuksissa tapahtuu muutos vuoden 2015 alussa: jos tukioikeuksien omistus oli vuokralaisella (niin kuin se jostain syystä oli), se jäisi pysyvästi vuokralaiselle, jos omistuksen siirtoa maanomistajalle ei tehtäisi kesäkuuhun 2014 mennessä. 

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä