JuhaniVehmaskangas Huomenna kaikki on... - paremmin?

Kaikki blogit puheenaiheesta Luontaishoidot

Joka kolmas käyttää luontaishoitoja - alalle oma laki

Luontaishoidoille tai täydentäville hoitomuodoille (CAM, complimentary and alternative medicine) ei Suomessa ole omaa lainsäädäntöä. Luontaishoitoala noudattaa kuitenkin muita lakeja koskien esimerkiksi yritystoimintaa tai kuluttajansuojaa. Alaa koskevalle omalle lainsäädännölle olisi tarvetta jo siitäkin syystä, että joka kolmas suomalainen on luontaishoitojen käyttäjä.

Neljä hyvää eduskuntavaaliehdokasta terveyden asialla

Haluaisitko äänestää eduskuntavaaleissa ehdokasta, joka on sitoutunut edistämään kansalaisten terveyttä monipuolisesti? Seuraavassa esittelen neljä kiinnostavaa terveystietoista eduskuntavaaliehdokasta, joista kolme on perussuomalaista sekä yksi vihreä: kansanedustaja & paloesimies Ari Jalonen (ps), kansanedustaja & lähihoitaja Johanna Jurva (ps), varatuomari & eduskunta-avustaja Helena Kantola (ps) sekä psykologi Aku Kopakkala (vihr).

Eduskunnassa puhutaan luontaishoidoista - ja niin puhutaan WHO:ssakin

Eduskunnan käytävillä kuiskutellaan. "Hoidan selkääni kalevalaisella jäsenkorjaajalla. Sitä ei saatu kuntoon työterveyshuollossa, mutta jäsenkorjaus auttaa." "Mua on auttanut vyöhyketerapia." "Mulla kun meni kuntoillessa kroppa jumiin, hermoratahieronta auttoi." "Hei, mitä vitamiinia sä annoitkaan mun flunssaan? Mun tarttis hakea sitä kaupasta, pitäis päästä laulamaan viikonloppuna." Näin puhuvat kansanedustajat.

Terveysrasistilta terveisiä

Terveysrasisti on ihminen, joka karsastaa sellaisia lajitovereitaan, jotka eivät hyväksy elämäänsä terveysvalistusta. Olen terveysrasisti, mutta iloinen sellainen.

 

Eilen tuli Avec Tastula - ohjelma, missä toimittaja yritti ymmärtää  terveydenetsijöitä. Ohjelman idea oli hyvä, mutta asenne ihmeellinen. Sillä toimittaja Tastula ihmetteli ja kummasteli, miksi suomalaiset ovat nykyään niin innokkaita oman terveytensä perään.

Toimituksen poiminnat

Sivut

Julkaise syötteitä